quarta-feira, 27 de junho de 2012

Cereja - Cherry











Lemonade Xarope de cereja (da maneira tradicional)


limonada
1 3/4 xícara de suco de limão
1/2 xícara de açúcar
3 litros de água
Misture e mexa até que dilui açúcar


Xarope de cereja
1 saco de cerejas sem caroço (você pode usar ginjas para um gosto Tânger)
1/2 xícara de açúcar
1 xícara de água
1 colher de sopa de suco de limão

Misture os ingredientes e cozinhe por cerca de 30 minutos. Coe e xarope de reserva.
 Deixe esfriar


Cherry Syrup Lemonade (the traditional way)

Lemonade
1 3/4 cup freshly squeezed lemon juice
1/2 cup of sugar
3 quarts of water
Mix together and stir until sugar dilutes

Cherry Syrup
1 lb bag of cherries pitted (you can use sour cherries for a tangier taste)
1/2 cup of sugar
1 cup of water
1 tablespoon of lemon juice
Combine ingredients and simmer for about 30 minutes. Strain and reserve syrup. Allow to cool

Serve lemonade over ice and add syrup to taste, stir and enjoy!
(note: you can replace the sugar for the syrup with Sucanat)

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